Anders Helge Myhren

Alder: 70 RSS

Om Anders Helge

Jeg er pastor i Evangeliekirken.
Vi har nok hatt de 7 magre år, og nå håper vi på de 7 fete.
Når vindene tar tak trives vi, selv om det kjennes mer behagelig og ha det stille og tyst!
Jeg har ervervet mitt daglige brød gjennom buss-yrket i hele 30 år, eller så har jeg ettårig vernepleierskole.
Jeg har en kone og 3 voksne barn.
Du treffer meg på:

Følgere

Jesus som jordens hersker

Publisert 8 måneder siden - 293 visninger

Dersom vi skal mene det som bibelen skriver om, og da snakker jeg om hele boken, er det selvfølgelig vanskelig å være med på alt. Bortsett fra Jesus oppstandelse som er bærebjelken i vår kristne tro, er det også annet som er lett å tvile på.Det at Jesus skal komme tilbake til jorden for eksempel!

Når Jesus kommer, skal Han overta makten på jorden. Det er en svimlende og umulig tanke vil nok de mange si, om enn de fleste.

Alle lands ledere tviholder på makten sin, gjennom å skaffe seg de beste våpen som finnes. Selv lille Norge har skaffet seg noen fantastiske krigsmaskiner, som kan fly og akselere lik en hest som sparker deg i ryggen! Nåde den som med makt vil overta ledelsen i Norge!

Men for å komme til utgangspunktet. Skal vi tro at Jesus fra Nasaret kommer tilbake og overtar sjefsstolen i verden? Ja, mener jeg om den saken.
Skal vi også tro at det nye Jerusalem kommer ned fra himmelen? Byen har form som en kube, og er 222 mil lang, 222 mil bred, og 222 mil høy! Den lyser slik at den ikke trenger solen til å skinne lenger!

Ja, sier og mener jeg om dette også.

Konklusjon: Jesus sto opp fra det døde, og kommer tilbake til jorden. Da blir Han jordens hersker, og herlighet og glede blir det i hele verden.

Skal jeg tro på dette? Ja!

www.evangeliekirken-arendal.no